Marianne Aulie og hennes nyskapende kunst

Kunstneren Marianne Aulie ble født året 1971 på Lørenskog. Hun er billedkunstner og elsker å skape maleri som engasjerer og provoserer tilskueren. Aulie ble uteksaminert fra Oslo tegne og maleskole og er kjent for sine store, fargerike og ekspressive malerier av klovner. Tidligere hadde hun en karriere som fotomodell og er derfor vant til presse og mediadekning.

Samboeren Aune Sand er også kjent som en ekspressiv malekunstner og sammen har de en datter. Kunsten til Marianne Aulie er bygget på godhet. Godheten og kjærligheten som alle mennesker er født med og bygge hverandre opp og støtte og hjelpe hverandre som medmennesker. Hun ønsker å fokusere på det gode i mennesket heller enn egoisme og kynisk tenkning som hun mener mer og mer er iferd med å bli fremtredende i det norske samfunnet.

Bildene hennes skal være av figurer som bare ønsker å være gode og snille mener hun. Som etablert malekunstner samarbeider hun sammen med flere gode kolleger og hun og Aune Sand driver sammen kunstgalleriet “Gallery Sand” I New York. Begge to er også kjent for en eksentrisk kunstnertilværelse og er begge glade i Champagne og det gode livet i New York.

Scroll to top
polestar