Camilla Pihl og hennes designsamarbeid med David-Andersen

Camilla Pihl er en norsk modell og forretningspersonlighet som nylig også er gått over i en ny rolle som smykkedesigner og har designet flere eksklusive smykker i både sølv og gull med små edelstener. Som Camilla forteller om sin nye smykkekolleksjon alle smykkene i kolleksjonen min har en svært personlig betydning for meg. De fungerer som en liten påminnelse om å se det positive i enhver situasjon og stresse ned i en hektisk hverdagEksempler på den nye smykkekolleksjonen hennes er blant annet halskjedet hennes “Grateful” og øredobbene hennes

“Little Lotus”. Da hun designet øredobbene så ble hun inspirert av ordtaket “No mud, no lotus.”

Den vakre lotusblomsten ligger langt nede i gjørmen før den springer ut i full blomst i all sin prakt. I dette ordtaket så ligger det veldig masse symbolikk og minner oss på den transformasjonen som vi mennesker går gjennom mentalt og fysisk etter å ha vært gjennom en tøff periode i livet. Denne oppvåkningsfasen lar oss se hva som virkelig betyr noe for oss her i livet og gir oss modenhet.

Halskjedet hennes, Grateful, symboliserer takknemlighet og hvor mye vi får igjen for å fokusere på det gode og være takknemlige.

Scroll to top
polestar