Kunst forteller en utrolig historie – løsninger gjennom kunst

Som kunstner har du kanskje opplevd ting som har satt spor i deg. Enten det var en helt utrolig fjelltur, en vanskelig tid med sykdom eller til og med verre ting. Mange sier at man ikke kan bli en god kunstner uten å rote seg bort i rusmidler, skadelige forhold eller krig.

Men selv kunstnere kan ha gode liv. De er kanskje blant de som aller best vet at det ofte er veien som er målet. Hva ligger i det uttrykket? Jo, det er hvordan man har det i hverdagen, som er det man bør strebe etter å gjøre best mulig. Da er det lettere å leve i nuet og leve godt.

Hvorfor går det galt for mange

Likevel er det ofte da det går galt. Man begynner å leke med livet. Kanskje finner man nytelse i rusmidler og festing. Plutselig begynner man å øke forbruket sitt. Så kommer smellen. Man får mindre å rutte med og brev i posten om inkassovarsler og konkurs. En god løsning er å søke etter refinansiering. fordi dette setter deg på riktig kurs igjen.

Er det farlig å miste kontrollen

Det er klart at det kan være deprimerende å aldri ha penger til ferier, klær eller utstyr man trenger, men det kan også være en lærepenge. Det kan være det som skal til for at du finner løsninger du kan leve med. Det kan gi kunsten din en sjanse også. Dessuten får du kanskje råd til kunstutdanning, kunstferie eller kunstutstyr du trenger. Velg derfor refinansiering for å gjøre hverdagen til veien i målet ditt.

Vis det gjennom kunsten

Mange synes det er flaut å snakke om egen økonomi, enten den er uoversiktlig eller kaotisk. Refinansiering gjør at du får mindre lån å forholde deg til og blir mindre utsatt for økte renter. Vis heller din fantastiske kunst og via den hvilken vanskelig periode du har vært gjennom. Når du har kommet deg gjennom problemer, vil du garantert aldri tilbake dit. Sørg for at du får kontroll på problemene, slik at du igjen kan skape vakker kunst.

Scroll to top
polestar