Starte klesproduksjon med inspirasjon fra de beste

Det kan hende du ikke har fått utløp for dine kreative evner, og ønsker å prøve deg. Kanskje kan det bli din nye levevei, en interesse som du kan ta videre? Redesign, omsying, broderier, strikking og vintage er bare noen uttrykk for den nye fornybare kunsten som har poppet opp de siste årene.

Men vet du ikke helt hvordan du skal komme i gang, så kan det være lurt å se hvordan andre gjør det. For eksempel så har https://kidsbrandstore.no/ masse spennende klær til barn og unge. Med tanke på kvalitet og pris, er disse klærne et forbilde for mange andre merker.

Hva kan du lære av kjente merkevarer?

Som vi har sett, fins det tusenvis av merker på https://kidsbrandstore.no/. Den største årsaken til at de selges her, er at de har høy kvalitet og god pris. Hvordan kan du ta dine kunstneriske trykk og designe dem på omsydde klær uten at det går på bekostning av kvaliteten? Er det viktig at du designer en logo for å markedsføre deg selv? Se på alle de flotte plaggene og finn ut hvordan du kan gå fram. Selv om kopiering ikke er lovlig, så har man full mulighet til å få inspirasjon fra andre.

Hvilket segment skal du satse på?

Selv om du får din inspirasjon fra https://kidsbrandstore.no/, så kan det godt hende at du lager klær som passer til en annen målgruppe. Dette er noe du må tenke på når du designer klærne i kolleksjonen din. Kanskje er det ting med barneklær som godt kan brukes i klær for eldre? Se på lommer, snitt og farger. Alt dette kan du også implementere i dine klær.

Hørt at farging av klær har blitt populært? Sjekk nettsiden for enda mer inspirasjon om bærekraftig farging av klær.

Gi kunsten en sjanse

Enten du broderer, strikker eller omsyr, gi dette en sjanse. Mange flere lykkes nå fordi det er tilrettelagt for at man kan markedsføre seg på nett. Du kan ta dine kunstneriske ferdigheter videre og gjøre din kunst omgjengelig for alle.

Om du er ung så har du sikkert mye kunnskap om barne -og ungdomsklær. De har sine spesielle snitt og former, som gjør at de er komfortable og stilige. Kanskje har du en unik måte å sy om plagg på som gjør at andre beundrer deg. Start en liten virksomhet og finn ut om din kunst kan brukes på resirkulerbare og gjenbrukbare klær.

Scroll to top
polestar