Interesse for det nære

I denne tiden tilbringer vi mye tid hjemme. Etter hvert som vi blir vant til roen, begynner vi å se positive sider ved det som ved første øyekast virker som et stillesittende liv. Utad ser det ikke ut som at det er mye som skjer, men det som skjer i stillhet og i et rolig tempo er ofte betydningsfulle og minnerike.

Hvordan kan vi gjøre denne tiden til noe positivt for ettertiden? Fotografi kan være svaret. Tanker og følelser som ikke lett lar seg formulere med det skrevne språk, kan komme til uttrykk gjennom den visuelle sansen, og et kamera er et enkelt verktøy for dette.

En dokumentasjon av dagliglivet, med eller uten familiemedlemmer, er uvurderlig. Nå har man tid til å velge ut ett eller to tema, men ikke mer, som man fordyper seg i. Det eneste man trenger er et kamera, et mobilkamera fungerer også, og blikket ditt. Ved å ta vare på fotoprosjektet i Bilderammer bevares det i perfekt stand hele livet, og du vil utvilsomt sette pris på det i årene som kommer. Vi kan bruke denne tiden til å se rundt oss på det nære, og legge ekstra godt merke til det vi bryr oss om, og de vi er glade i.

Å kunne se tilbake på tiden gjennom egne bilder gir deg også et godt innblikk i hvordan du tenkte tidligere, og fungerer dermed som en dagbok og et portrett av fotografen selv.

Scroll to top
polestar