Kunst i hverdagen

Hvem bestemmer hva som er kunst? Er alle malte bilder kunst? Er alt du tegner kunst? Hva med strikkearbeider, hekling, og kurvfletting? Kunst er virkelig rundt oss i mange former og varianter. Det trenger ikke være et arbeid på lerretet. Gled deg selv og se flott kunst  på fantastiske museer.

Hverdagskunst blir tapet

Se omkring deg og kunsten er der. Hvert øye ser ting forskjellig. Noen ganger liker vi hva vi ser, mens andre ganger er de grelle og stygge. Inntrykk kan glede oss og skape gode sinnsstemninger. Hos Familietapeter.no kan du bruke egen kunst og lage tapet av det. Barnehagekunst som foreviges og tapetserer barnerommet. det er utallige spennende løsninger. I tillegg til egne fotografier, er det variert utvalg av tapeter med forskjellige temaer. Alt fra barnerom, til bad og stuer. Tapet skaper stemninger og varme i rommet som promoterer hvile og avslapning.

Må det ha betydning?

Mange diskusjoner omtaler hvorvidt kunst må bety noe. Kunstneren ledes ofte av inspirasjon, tanker, og følelser. Arbeidet gir deg kanskje noen tanker? Kanskje du bare sier æsj? Kanskje det sier “dumt” til deg, eller du elsker det i samme øyeblikkelig som du ser det? Farger og mønster skaper individuell reaksjon. Kunst har ingen fasit for rett eller galt. Hva en person ser og føler er ikke alltid hva andre gjør. Kunst er ikke alltid et resultat av inspirasjon og motivasjon. Noen ganger er det bare inntrykk, eller bare en ide.

Utallige kilder

Alt vi ser, hører og smaker kan være kilder til kunst. Som individuelle personer oppfattes kunst ulike. Noen ser tomflasken og gjenskaper den gjennom tegningen. Andre maler et bilde som reflekterer tomflasken for dem. Det flotte med kunst er subjektiviteten og romsligheten for mange betydninger. Strenge lover og regler finnes ikke. Du har lov å gjette, mene, og tenke hva du vil. Inspirasjon og marked er ofte styrt av kunstnerens verdi. Popularitet kan og påvirker ofte kunstnerens arbeider. Noen kunstnere og deres arbeider.

Ikke helt sikker?

Det er ikke alltid vi er 100% sikre på hvilken tapet vi ønsker. Utvalget er stort innen tema-tapeter, og eksklusive og elegante britiske favoritter. Tapetprøver lar deg teste ut litt i hjemmet hvis du tviler på valget.

Scroll to top
polestar