Kunst i hjemmet

Kunst kommer i mange forskjellige former. Det varierer også fra person til person hva som defineres som kunst. Rundt på nettet kan man også finne forskjellige troverdige sider som definerer kunst forskjellig. Kanskje ikke kunst trenger å ha en fast definisjon, og det er kanskje nemlig det som gjør kunst til kunst. Det store norske leksikon definerer kunst blant annet med en kulturytring som krever spesiell kunnskap, og det er nok noe de fleste kan si seg enig i.

Kunst i hjemmet er viktig for mange, om ikke de fleste. Det trenger nødvendigvis ikke å være tradisjonell kunst. Med tradisjonell kunst mener vi typisk klassiske malerier, håndlagde krokker og lignende.

Det kan gjerne være inne bygd kunst. Som for eksempel en unik kjøkkeninnredning, eller en unik trapp. Ved det tilfellet anbefaler vi at det brukes et bra og stilrikt trappeteppe av høy kvalitet. Innebygd kunst kan være så mangt, det er kun fantasien som setter en stopper.

Interiør kan også definitivt være kunst. Her kan man få tak i ferdig kunst-verdig interiør, lage det selv, eller kombinere forskjellige interiørobjekter, og få det til å se kunstnerisk ut. Det samme gjelder med møbler. Møbler kan også kjøpes ferdig som kunst, men det kan også kombineres med puter, pledd og lignende, slik at det plutselig ser mye kulere ut.

Hvordan et oppholdsrom er malt, mener vi også at kan defineres som kunst i hjemmet. Ved mer vanlig hvit eller lignende maling på veggene, så er det vanskelig at det skal kunne kalles kunst i hjemmet. Hvis det derimot er kule og unike fargekombinasjoner, flotte mønster, eller noe annet kreativt, så kan det til de grader kalles kunst.

Det er altså utallige måter man kan bruke kunst i hjemmet. Ingenting annet enn fantasien og kreativiteten kan sette en stopper for hva man kan ha som kunst i hjemmet.

Scroll to top
polestar