Hverdagsliv og kunst

Det er spennende å prøve nye ting. Det synes jo i alle fall alle jeg har møtt. Derfor synes jeg vi bør utfordre oss selv litt mer på hjemmebane. Dette inkluderer altså å prøve nye ting, uten å pusse opp. Vi kan begynne med å skaffe tilbehør til hjemmet i spennende farger, deretter kjøpe kunst og kanskje til og med ommøblere.

En enkel måte å friske opp på

Det er jo ikke alltid man trenger å pusse opp, men man kan jo godt pynte med noen plakater eller bilder fra https://desenio.no/, utvalget er godt der. Det jeg anbefaler er å finne en bilde du liker og deretter kjøpe ulike servietter og bare litt sånn småting som kan passe sammen med det. Det høres kanskje ut som en liten endring, men den er faktisk ganske stor.

Ny årstid, nytt interiør

På våren elsker jeg å få en god start, med å bare friske litt opp. Jeg henter ofte tips fra sider som dette som gir meg mer innsikt i hva kunst faktisk er. Dette gjør det enklere for meg å velge det som passer for årstiden eller budskapet jeg forsøker å formulere.

På sommeren er det duse farger i hjemmet, ettersom fargene er så livlige ute i det fri. Derfor er det nesten sånn at jeg vil ha en pause fra det når jeg er hjemme. Det er ingenting som er bedre enn et friskt og nedtonet sommerhjem. Det får en til å slappe ekstra godt av etter alle de lange nettene ute på stranda.

På høsten begynner jeg å varme litt mer opp inne, men fargene er fortsatt så livlige at jeg føler at jeg ikke trenger å ha et svært fargerikt hjem. Det sparer jeg til vinteren og våren. Det er da jeg venter på at fargene skal komme tilbake.

På vinteren liker jeg å gjøre hjemmet lunere og har derfor kunst jeg pleier å henge opp på denne årstiden. Denne er mer varm i fargene og gjør stemningen ekstra julete. Jeg finner jo også fram noen spennende nisser og julepynt jeg har arvet. Noe av den julepynten jeg eier er så gammel at den sikkert regnes som en type kunst.

Som sagt, så kan vi finne kunstnerisk verdi i de minste ting. Derfor kan det lønne seg å variere på kunsten man har på veggene i hjemmet sitt, enten det er rundt årstider, slik som jeg gjør. Eller om det er når du finner noe nytt eller arver noe gammelt. Det er et fritt land, så her har du muligheten til å gjøre valg som passer for deg og dine behov.

Hvorfor ikke prøve å friske litt opp i hjemmet i dag? Jeg er sikker på at du kommer til å nyte det!

Scroll to top
polestar