Rockefeller NY.

Rockefeller-familiens kunst til salgs!

Selveste Rockefeller-familiens egen private kunst er nå til salgs hos Christie’s auksjonshus i New York. Her finner man blant annet kunstverk fra verdenskjente kunstnere som Picasso og Monet. Det er snakk om kunstverk på nesten 1600, som skal auksjoneres. Dette er et ganske sjeldent tilfelle, at slike store verk legges ut for salg. Det er ingen tvil om at det vekker stor interesse blant kunstsamlere for å kunne eie slike perler privat. Samlingen tilhørte milliardæren David Rockefeller. Han var blant annet barnebarn av USAs aller første milliardær John D. Rockefeller som var oljemagnat.

Et fargerikt maleri.

Dette er en verdenshendelse av et enestående salg, sier nestleder ved auksjonshuset Jonathan Rendell. Trenger du å ta opp et lån for å kunne realisere kunstner drømmen din, så ta en titt innom https://www.centum.no for å søke om lån. Her kan du blant annet låne uten sikkerhet med opptil 500 000 kroner. Centum har mer enn 15 ulike banker og långivere for deg å velge mellom. Slik kan du finne det lånet som passer deg best. Det som er en stor fordel med Centum er at du nemlig kan bruke lånet til det du selv ønsker å bruke det til. Du kan enkelt beregne månedskostnad for lånet ved å legge inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Nedbetalingstiden er på opptil 15 år.

David Rockefeller døde i fjor på en alder av 101 år. Hans kunstsamling skal være den første som vil ha en salgssum på hele en milliard dollar. Pengene skal blant annet gå til veldedige formål som er støttet av Rockefeller-stiftelsen. Kjente malerier som “Ung jente med blomsterkurv” av Picasso antas for å bli solgt for mer enn 100 millioner av dollar. Samlingen består av både malerier, møbler, sølvtøy, keramikk i fra flere deler av verden. David Rockefeller jr. har selv uttalt at dette var fars eget ønske om en slik auksjon.

Bilder på utstilling.

Denne kunstsamlingen er den første som får en salgssum på en milliard dollar. Sjeldne verk kan falle i hendene hos kunstentusiaster verden over. Kunstverk fra verdenskjente kunstnere som Picasso og Monte kan bli taksert for flere millioner dollar. Vi er stolte av å få oppfylle fars ønsker om at kunsten som foreldrene har samlet over hele livet, nå skal deles med verden sier David Rockefeller jr.

Scroll to top
polestar